De Bundle Focus voor deze maand is de Color & Contour bundle. Een hele leuke set waar je heel veel kanten mee op kunt.

Het Color & Contour-productpakket is prachtig en komt bovendien altijd van pas. Het is dus echt een van mijn favorieten!

Hij staat ook op mijn lijstje om bij mijn volgende bestelling te kopen. Met de eenvoudige Two-Step-stempels maak ik eindeloos veel bloemontwerpen in elke kleurencombinatie. De vulstempels zorgen voor een aquareleffect waardoor het lijkt alsof ik uren bezig ben geweest terwijl ik binnen een paar seconden klaar ben. Fantastisch, toch?


Over fantastisch gesproken: bij de stansen uit dit productpakket zitten bloemvormen die perfect bij de stempels passen. Maar het beste van alles zijn wel de stansen met gegolfde randen. Je kunt die stansen voor labels, etiketten en natuurlijk kaartvoorkanten gebruiken. In feite voor alles. En je kunt er het hele jaar door met uit de voeten!