De stempelset Bubble Over en bijbehorende stansen Bottles & Bubbles is al lang uit de collectie, maar ze zijn heel leuk voor bierliefhebbers!

In deze kaart heb ik het Hostess Pattern Party DSP gebruikt. Dat is normaal gesproken zwart wit, maar ik heb het gekleurd met Pacific Point inkt. Daarna heb ik er ook nog wat gouden Wink of Stella (niet van Stampin’ Up!) overheen gespat.

De kaartbasis is trouwens ook van Pacific Point kaartkarton gemaakt.

Het strookje Cajun Craze moet de kleur van het flesje voorstellen. Ik heb me hierbij laten inspireren door een flesje Bavaria.

De gouden bubbels aan de bovenkant van het flesje zijn dan ook de gouden kleur van het bier. Deze bubbles en de tekst op het Pacific Point label heb ik met Versamark gestempeld en daarna met respectievelijk gouden en zilveren embossingpoeder bestrooit.

Alleen op het gestempelde blijft het poeder plakken. Daarna kun je dit verhitten met een heatgun en smelt het poeder tot een glanzende laag.

Het flesje heb ik uitgestanst uit Vellum. Wat Frosted Epoxy druppels (ook retired) maakt de kaart af.

Ik weet nu al naar wie ik deze kaart ga sturen. Het is een echte bierliefhebber die zelf ook bier brouwt. Dus de tekst “Have a Birthday Brew” is ontzettend toepasselijk! En waarom zou ik retired producten niet meer gebruiken? Ze zijn nog steeds heel erg leuk. De stempels zien er door het vele gebruik inmiddels niet meer zo schoon uit, maar de kwaliteit is nog steeds hetzelfde als toen ze gloednieuw waren.

Het enige nadeel is dat als jij ook deze kaart wilt maken je de producten niet meer kunt kopen. Neem contact met me op als je interesse hebt in deze stempelset met stansen. Ik kan dan kijken of deze set misschien nog tweedehands te koop is.