De Sweet Little Stockings stempelset in combinatie met de Give it a whirl dies maken dit superschattige kaartje.

De kleuren in de kaart zijn de kleuren uit Prulleke’s kleurencombinatie van oktober : Cherry Cobbler, Cinnamon Cider, Petal Pink en Just Jade.

Mijn kaartbasis is gemaakt met Just Jade kaartkarton. Ik heb een iets andere maat gesneden omdat de grootste stans uit de Give it a whirl stansen de maat bepaald. Deze heb ik uit het Peaceful Prints DSP gestanst. Dat DSP was vorige maand nog gratis te krijgen in de Sale-a-Bration periode en ik heb nog best wat over. Het draaiwiel heb ik uit Petal Pink kaartkarton gestanst. Daarop heb ik de hond en 2 cavia’s gestempeld uit de Sweet Little Stockings stempelset met Memento Black inkt. De beestjes heb ik daarna ingekleurd met de lichte en donkere Cinnamon Cider Stampin’ Blends.

De sok heb ik gestempeld op een restje Petal Pink en Just Jade. De sok kleurde ik daarna in met Stampin’ Blends Just Jade, Cinnamon Cider en Real Red (omdat ik geen Cherry Cobbler blends heb, achteraf bedacht ik me dat ik daarvoor dus beter mijn Cherry Cobbler Stampin’ Write marker had kunnen gebruiken, want die heb ik wel). Ik had natuurlijk de sok kunnen uitstansen met de stockings dies, maar uitknippen ging net zo snel. Ook het sokrandje uit Just Jade knipte ik uit en deze plakte ik op de sok.

De tekst stempelde ik met Memento zwarte inkt op een restje Just Jade en deze stanste ik uit met een stans uit de Stitched so sweetly dies. En vervolgens was het een kwestie van de kaart samenstellen:
Het draaiwiel bevestigde ik met een splitpen aan de voorkant. Aan de achterkant van het draaiwiel plakte ik een stukje kaartkarton van 3 cm x 3 cm met dimensionals zodat de kaart daar niet door zou zakken. De sok en tekst plakte ik met dimensionals op de kaart waarbij ik de splitpen voor het zicht verborgen heb. Uit de kaartbasis stanste ik met een cirkel pons (niet van Stampin’ Up!) nog een halve cirkel zodat het draaiwiel makkelijk te bereiken was. En vervolgens kon het hele paneel met dimensionals op de kaartbasis. Wat mat zwarte puntjes maken de kaart af.