Het wordt tijd dat we onze kerstkaart-productie gaan opschroeven om op tijd klaar te zijn voor Kerst, dus in deze blog opnieuw een kerstkaartje.

De basis van de kaart is een stuk Misty Moonlight kaartkarton.

De mat die erop ligt is van de kleur Sahara Sand waarbij ik de bovenkant heb bewerkt met de Wintry 3D Embossing folder. Aan de onderkant heb ik een stukje Tidings of Christmas DSP geplakt. Daaromheen heb ik een aantal keren Simply Elegant Trim gewikkeld voordat ik het op de kaartbasis heb geplakt.

Daarboven heb ik met dimensionals een rechthoek geplakt die ik met de Stitched Rectangles Dies heb uitgestanst in de kleur Soft Succulent. De tekst komt uit de Tidings and Trimmings stempelset.

Tot slot heb ik de sok uit diezelfde stempelset gestempeld op een stukje Basic White kaartkarton en uitgestanst met de Christmas Trimmings Dies. Met de Stampin’Blendsin de kleuren Night of Navy, Evening Evergreen en Soft Succulent (beide licht en donker) heb ik daarna de sok ingekleurd en ook deze heb ik met dimensionals op de kaart geplakt.

Best wat stapjes dus maar aan de andere kant ook een kaart die je vrij makkelijk in bulk kunt maken.

Wil jij ook deze kaart maken: koop dan de Tidings and Trimmings Suite. Dan heb je niet alleen de stempels en de stansen, maar ook het DSP en het mooie Evening Evergreen Chevron Weave Ribbon. Dit groene lint ben je vast al eens tegengekomen op deze weblog.