De nieuwe Bundle Focus voor deze maand is de Inspired Thoughts stempelset met bijbehorende Inspiring Canopy Dies.

Heb je een kaart nodig voor een bepaalde gelegenheid? Met het Inspired Thoughts-productpakket heb je altijd inspiratie bij de hand! De stempelset Inspired Thoughts zit vol met boodschappen voor talloze gelegenheden. Of je nou simpelweg ‘hallo’ of ‘bedankt’ wilt zeggen of de juiste woorden zoekt om je medeleven te tonen, met deze stempelset zit je altijd goed. Alle wensen passen bovendien op hetzelfde transparante blok. De stempelset is dus ook nog eens eenvoudig in het gebruik én voordelig.

Na het stempelen kun je de motieven combineren met de Bladerdakstansen die bij het productpakket zitten. De motieven zijn ideaal voor talloze gelegenheden en seizoenen. Laat je verrassen door alle creatieve mogelijkheden van het Inspired Thoughts-productpakket. Neem contact met me op om dit productpakket te bestellen!