Het is Wereld Kaartmaak dag en dat vier ik met deze Fun Fold: Een Peekaboo Shutter Card met de Peekaboo Farm stempelset!

Een filmpje waar je kunt zien hoe dit type kaart gemaakt wordt kun je hier vinden. Ik gebruikte een kaartbasis van Early Espresso met twee strookjes Beauty of the Earth DSP. De houtstructuur deed me denken aan een paardenstal.

De cirkel uit Petal Pink die ik op de voorkant gebruik heb ik uit het paneel gestanst die ik aan de binnenkant heb geplakt. Voor de voorkant stanste ik ook nog een geschulpte cirkel in Crumb Cake.

De binnenkant heb ik vrij eenvoudig gehouden met stroken Crumb Cake en Petal Pink. Het paard uit Peekaboo Farm heb ik met Early Espresso inkt gestempeld op een stukje Basic White kaartkarton en daarna met Stampin’ Blends (Petal Pink en Crumb Cake) en een Stampin’ Write marker (Early Espresso) ingekleurd.

De horizontale strookjes die het ‘shutter’-mechanisme vormen heb ik ook met de Layering Circles Dies gestanst zodat ik een mooie ronde opening kreeg bij het openen. Het was even een gepuzzel om het op maat te krijgen, maar het is me gelukt!

Hieronder een filmpje van mijn kaart in aktie: