Vandaag laat ik jullie dit herfstige verjaardagskaartje zien wat ik een tijdje geleden al gemaakt heb.

Ik heb dit kaartje gemaakt voor een workshop vorig jaar om te laten zien dat je niet veel stempelsets nodig hebt om een leuk kaartje te maken.

De kaartbasis is van een oude In Color (2019-2021) genaamd Pretty Peacock. Daarop zitten twee paneeltjes Coastal Cabana. Op het bovenste paneel heb ik 4 vierkantjes uit Basic White gestanst met de Stitched Rectangle Dies, maar je zou ze dus ook gewoon kunnen uitsnijden als je nog geen Stans- en Embossmachine hebt. Ik heb een takje uit de stempelset Natuurlijk voor altijd gebruikt en deze heb ik in 4 herfstkleuren gestempeld : Cajun Craze, Pumpkin Pie, Pretty Peacock en Shaded Spruce.

De spreuk komt uit een (retired) stempelset genaamd Voorjaarswensen. Ik heb deze gestempeld op een strookje Basic White en daarna met de Banner Pick-a-Punch een vlaggetje ermee gemaakt. Alle witte onderdelen zitten met dimensionals op de Coastal Cabana panelen.

De kleur Pretty Peacock is niet meer te koop in de catalogus en ook de stempelset Voorjaarswensen niet, maar met de huidige producten zou je dit kaartje zeker nog na kunnen maken!