De Words of Cheer stempelset met bijbehorende Christmas Cheer Dies zijn super om kerstkaarten mee te maken.

Een maand geleden postte ik een kaart gemaakt met deze Christmas Cheer Dies wat geen kerstkaart was. Maar uiteindelijk is het hoofddoel van deze stempelset met bijbehorende stansen natuurlijk wel kerstkaarten. Als je dezelfde layout aanhoudt van toen en je verandert de afbeelding en spreuk een beetje, dan tover je de verjaardagskaart zo om tot een kerstkaart!

Dit keer gebruikte ik Extra Stevig Basic White kaartkarton als basis. En daarop een mat van Real Red. De Garden Green kaart daarop is hetzelfde gebleven alleen stempelde ik nu een (deel van) een spreuk uit de Words of Cheer stempelset.

De gaatjes vulde ik met Real Red en Be Dazzling DSP en het woord Happy stanste ik uit Real Red.

Tot slot gebruikte ik Evening Evergreen kaartkarton en Be Dazzling DSP om de bomen uit te ponsen met de Pine Tree Punch.

Een zelfde layout, bijna dezelfde elementen en een totaal andere kaart!