De So many snowflakes dies die horen bij de Winterwensen stempelset zijn ideaal om vrij vlug een kerstkaartje te maken.

Door vrij neutrale kleuren te gebruiken steekt het rood extra af.

De kaartbasis is een half A4-tje Crumb Cake kaartkarton. Ook het voorste paneel is van deze kleur. Ik heb eerst met de Stitched with Whimsy dies de stiklijntjes aangebracht. Daarna heb ik de sneeuwvlok uit So many snowflakes dies eruit gestanst en met Early Espresso de tekst uit Winterwensen gestempeld. Daarna heb ik met een sponge dauber de rand van het paneel en ook over het paneel zelf gestreken. Hierdoor krijg je een verouderd effect.

Daarna heb ik een restje Heartwarming Hugs DSP achter het paneel geplakt en dat heb ik vervolgens op een stuk Early Espresso kaartkarton geplakt. Ik heb nog rood/wit bakerstwine (niet van Stampin’ Up!) wat ik er wel bij vond passen dus dat heb ik om het paneel gewikkeld en gestrikt.

Daarna kon ik het met dimensionals bevestigen op de kaartbasis. Ik denk dat dit een kerstkaart wordt die naar een man gaat. Door de sponge dauber te gebruiken geeft de kaart me een beetje een Wild West/Cowboy gevoel 😀