Morgen is het november en dat is de InkyCards kerstmaand!

In november wil ik elke dag een kerstkaart laten zien zodat jullie kunnen zien wat je allemaal kunt maken met de kerst-producten uit de jaarcatalogus en de najaarscatalogus. Hopelijk is het een inspiratiebron om zelf ook kerstkaarten te gaan maken. Want niets is zo leuk als een echt kaartje maken, sturen en ontvangen.

Zie je een kaartje voorbij komen die je ook wilt maken: Ga je gang! De producten die ik gebruikt heb staan telkens onder de post en zijn via mij te bestellen. Weet je nog niet zo goed hoe je moet beginnen neem dan contact met me op. We kunnen dan een afspraak maken om samen aan de slag te gaan.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

P.S. Het is helemaal niet erg om te veel kerstkaartjes te maken! Heb je er nog een paar over geef je dan op bij de kerstactie van Project Postmaatje. Je stuurt dan een kerstkaart naar iemand die eenzaam is of tijdens de kerstdagen wat aandacht nodig heeft. Je bent verder niet verplicht om met die persoon/personen te gaan schrijven. Ik doe al een aantal jaren mee en die paar postzegels extra heb ik er graag voor over.