Ongeveer 2 weken terug zijn er heel veel nieuwe dingen in de koopjeshoek gekomen. En die zijn zeker de moeite waard!

Zo staat daar de Flowers for Every season Memories and More kaartenset in. Een superleuke set om het hele jaar door heel snel leuke kaartjes mee te maken. In het pakket zitten 50 dubbelzijdige kaarten (2 elk van 25 ontwerpen) in de formaten 3″x4″ en 4″x6″ en 4 stickervellen (2 elk van 2 ontwerpen). Het formaat van de kaartjes past dus niet helemaal bij onze A6-formaat kaartjes, maar dat is geen probleem!

Stampin’ Up! verkoopt namelijk nog steeds in haar reguliere assortiment de set Memories & More kaarten en enveloppen. En deze passen perfect bij de bovenstaande kaartenset. Je krijgt 10 kleine en 10 grote kaarten en bijbehorende enveloppen in de kleur Basic White.

Met deze twee producten samen maak je al hele leuke kaarten. Heb je toevallig ook nog wat gekleurd papier, een pons, inkt en wat stempelsets met spreuken dan is je keuze eindeloos!

En de Memories & More kaartenset is dus met 60% afgeprijsd! Let op: zo lang de voorraad strekt. Dus als je deze kaartenset wilt kopen, wacht dan niet te lang!