De bundel Hof van Eden komt in de nieuw voorjaarscatalogus, maar hij wordt eerder uitgebracht en dus is hij vanaf morgen (2 nov) te bestellen!

Als je op deze link klikt, zie je een flyer met daarop alle producten uit het hele pakket. Zoals ik al schreef : de bundel (stempel en stansen) komt in de nieuwe voorjaarscatalogus, maar het DSP, katoenpapier en de diamantjes niet. Die laatste 3 zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

De set is niet bedoeld als kerstset en toch heb ik er een kerstkaartje mee gemaakt. Ik heb de grootste stans gepakt en de vorm uit drie kleuren gestanst : Evening Evergreen, Soft Succulent en Gold Foil. Daarna heb ik er stukjes van geknipt : de ronde hoeken heb ik heel gelaten en ik had dus wat kleinere rechte stukjes. Omdat ik ze vervolgens in een soort cirkelvorm over elkaar heb geplakt vallen zelfs die rechte stukjes niet meer op. Voor dat plakken heb ik trouwens Glue Dots gebruikt zodat de takjes allemaal wat losser op elkaar liggen.

De kaartbasis is gemaakt van Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton. Daarop zit een stukje van het nieuwe Ever Eden DSP (het papier is prachtig maar zonde om te bewaren!). De kerstkrans kreeg een strik van lint wat niet meer te koop is bij Stampin’ Up! maar ik vond het er zo goed bij passen dat ik het toch gebruikt heb. De tekst heb ik gestempeld met Evening Evergreen. Deze stempel komt uit de Time of Giving stempelset.

Ben jij ook enthousiast geworden van deze bundle? Laat het me weten, ik bestel hem graag voor je!