Dit is mijn bedankkaartje voor deze maand. Heb je in oktober een bestelling geplaatst, dan krijg je hem bij je bestelling.

Wat je niet kunt zien aan de kaart maar wat een grote hulp was voor het maken van deze kaart : de Stamparatus.
Dat is een stempelhulp waarbij je je kaartkarton kunt vastzetten op een ondergrond (met magneten) en waarbij je op de deksel je stempel kunt doen. Op die manier kun je heel veel keren op dezelfde plek stempelen (handig bij grote stempels als je niet goed geinkt hebt) OF door het deksel te verschuiven op exact dezelfde lijn stempelen.

Dat laatste heb ik gedaan met mijn kaart. Ik heb het woord THANKS uit de stempelset Biggest Wish op een stuk Basic White kaartkarton op 5 regels gestempeld met 5 verschillende kleuren : Poppy Parade, Pumpkin Pie, Crushed Curry, Garden Green en Shaded Spruce. Op 1 regel stempelde ik, verplaatste daarna de deksel 1 scharnier en stempelde de volgende THANKS.
Daarna verplaatste ik het Basic White kaartkarton zodat ik op de volgende regel weer opnieuw kon stempelen en de deksel verplaatsen voor de volgende afdruk op die regel. En zo stempelde ik het paneeltje vol.

Onder het gestempelde Basic White kaartkarton zit een mat van Pacific Point en daaronder de kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

Ik maakte de kaart af door een cirkel te stansen uit Basic White kaartkarton. Daarop stempelde ik de cirkel uit de Watercolor Shapes stempelset in Pacific Point. Tot slot stempelde ik in Memento zwarte inkt de thanks uit Biggest Wish. De cirkel plakte ik met dimensionals op de kaart.