De kaart van vandaag is een Die Cut Swing Card. Een fun fold die al jaren bestaat maar nog steeds erg leuk is.

Op YouTube staat een filmpje hoe je zo’n kaart maakt. De verhouding van de rillijnen en de stans die daar gebruikt wordt zijn heel anders dan die ik gebruikt heb maar het principe is hetzelfde. Mijn stans was niet zo groot en dus hoefde ik maar 1 keer mijn basiskaart te stansen. Ook heb ik minder DSP gebruikt.

Als basis voor mijn kaart gebruikte ik Pear Pizzazz kaartkarton en het DSP is een van de designs uit het Heartwarming Hugs DSP. Ik heb een van de Stitched Rectangles dies gebruikt om de kaartbasis te stansen.

Toen dit klaar was kon het versieren beginnen. Ik stanste met dezelfde rechthoek uit Real Red kaartkarton nog 2 rechthoeken uit en nog eentje uit Basic White kaartkarton.

Die laatste plakte ik aan de binnenkant van mijn kaart zodat er plek is om wat te schrijven. Deze plakte ik precies achter de al gestanste driehoek zodat deze van de voorkant niet te zien is.

Op een van de Real Red rechthoeken stanste ik een stans uit Giving Gifts Dies. Deze rechthoek plakte ik daarna op de voorkant van de kaart.

Op de andere Real Red rechthoek stempelde ik met Versamark inkt een tekst uit Fantastische Feestdagen. Omdat ik de boven- en onderkant van dat paneeltje nog wat te leeg vond stempelde ik er ook nog wat sneeuwvlokken bij uit de Time of Giving stempelset. Daarna kon ik er zilveren embossingpoeder overheen strooien en verhitten met mijn heat tool.

Om het zilver en rood terug te laten komen nam ik ook nog wat zilveren en rode strass-steentjes en plakte deze op de sneeuwvlokken en kaart.