Tot vandaag kon je kaarten inleveren voor onze Day of Service ten behoeve van het Magische Draadje.

De kaartjes en tags die ik maakte zijn voornamelijk gemaakt met oude Sale a Bration items die al lang niet meer te bestellen zijn. Maar ik vond ze zo toepasselijk dat ik ze toch wilde gebruiken.

De Zebra is het internationale symbool voor het Ehlers Danlos Syndroom, een van de ziektes waar het Magische draadje aandacht aan besteedt. En dus maakte ik Zebra bedeltjes die ik aan een tag heb gehangen. De tags heb ik gemaakt door de zebra’s uit de Zany Zebras stempelset met Memento zwarte inkt te stempelen op ShrinkMe krimpfolie. Daarna heb ik de zebra’s uitgeknipt en heb ik met een gaatjespons een gaatje bovenin gemaakt. Met mijn heat tool kon ik vervolgens de zebra’s verkleinen tot stevige bedeltjes. Ik heb ooit bij Aliexpress een heel zakje telefoonkoordjes besteld en die kon ik nu gebruiken om de bedeltjes aan te hangen. Uit Extra Stevig Basic White kaartkarton sneed ik de labels en met de Delightful Tagtopper punch ponste ik de bovenkanten. Daarop stempelde ik met Memento zwarte inkt een tekst uit Vrolijke viooltjes.

Verder stuurt het Magische draadje ook geregeld opkikkers naar zieke kinderen. En laten we een paar jaar geleden toch twee super leuke stempelsets in de Sale-a-Bration gehad hebben die precies dat uitbeelden.

Dit keer maakte ik de tags door aan de bovenkant van strookjes Basic White kaartkarton twee hoekjes af te knippen. Daardoor kon ik er nog een Basic Black kaartje achter doen. Ik gebruikte dus de So Hoppy Together en Door dik en dun stempelsets om de kikker en tekst te stempelen in Memento zwarte inkt. De hartjes komen uit nog zo’n oude stempelset : Label me bold. Deze stempelde ik met Granny Apple Green inkt erbij. Aan de bovenkant maakte ik met een gaatjes pons een gaatje. Het witte lintje is ook uit het oude assortiment en heb ik met de Granny Apple Green Stampin’ Blend Marker gekleurd. Het zwart witte bakers twine komt uit de Playful Pets trimset.
De kaartbasis is Exta Stevig Basic White kaartkarton. Daarop plakte ik een mat van Basic Black kaartkarton en daarop kwam het Oh so Ombre DSP. Ik besloot twee designs te pakken en deze in een smalle en bredere strook op de kaart te plakken. Daarop kon ik met dimensionals de tag plakken.

Je ziet.. het zijn voornamelijk oude producten die niet meer in de huidige catalogus staan. Maar dat maakt voor de ontvanger van de kaartjes niks uit.