In september had Leonie (Prulleke) een Prulleke Product Pakket met producten van Expressions in Ink. Dit is een kaart gemaakt met dit pakket.

Mijn upline Leonie Francois heeft elke 4 weken een nieuw Prulleke Product Pakket met verbruiksartikelen (Designpapier, bijbehorend kaartkarton, wat bling of lint en wat labels) die op elkaar afgestemd zijn en waarmee je samen met je eigen stempels en inkt hele leuke kaarten kunt maken. Het voordeel van het pakket is dat je maar een deel van alle producten krijgt en dat je dus kunt proeven aan een product-suite zonder dat je daar de volle prijs voor betaald. En als bonus krijg je ook nog eens 4 maandagen op rij een exclusief filmpje waarin Leonie aan de slag gaat met het pakket.

Ik had in september meegedaan met haar Expressions in Ink pakket en kreeg dus ook een filmpje waarin ze de kaart maakte die ik hier dus nagemaakt heb. Ik had alleen niet eerder tijd en dus krijgen jullie de kaart nu pas te zien.

De kaartbasis die ik gebruikte is Polished Pink kaartkarton. In het pakket zat wel de goede kleur (Magenta Madness wordt gebruikt in het DSP) maar ik had al die vellen al bij mijn eigen collectie gedaan. Ik gebruikte per ongeluk dus Polished Pink en mijn kaart is dus iets minder fel.

Uit een van de designs van het Expressions in Ink dsp (je krijgt 6 velletjes van 15.2 cm bij 15.2 cm) knipte ik het gewolkte deel en plakte dit op de kaart. Daarna nam ik een strook Tear-and-Tape en plakte dat langs de rand van het DSP en op de kaartbasis. Hierop kon ik het Gilded Leafing plakken (ook in het pakket).

Uit de Efemera Decoraties (ook uit het pakket) haalde ik het kleine zeshoekje en plakte dat ook op de kaart (de makkelijkste manier is om een drupje lijm op het siliconen matje te doen en met een sponge dauber of make up sponsje op de achterkant van je zeshoekje te deppen). De binnenkant hiervan gebruikte ik als mal om op een stukje Basic White af te tekenen en hierop stempelde ik met Polished Pink inkt het woordje Hello uit Biggest Wish. De inkt en stempelset zaten niet in het pakket en ik had dus eigenlijk Magenta Madness inkt moeten gebruiken als ik perfect had willen coordineren. Het zeshoekje knipte ik uit en plakte het met dimensionals op de kaart.

Dit product pakket is niet meer te koop, maar houd vooral de site van Leonie in de gaten want haar Prulleke Product Pakketten zijn heel erg leuk en zeker niet duur!