Natuurlijk mag de kaartenmaakset Christmas Whimsy niet ontbreken in mijn kerstmaand!

Kaartenmaakset Christmas Whimsy (58166)

Met deze set maak je in een handomdraai 8 kaarten (2 ontwerpen, 4 van elk ontwerp) en omdat in de kit al alles zit (je hebt alleen nog een schaartje nodig) kun je meteen aan de slag. De set is ideaal voor beginnende stempelaars en kinderen. Alles wordt eenvoudig met plaatjes uitgelegd en er kan eigenlijk niks mis!

Kaartenmaakset Christmas Whimsy (58166)

Als je geen foutjes maakt houd je na die 8 kaarten trouwens nog wat labeltjes, sterretjes, touw en natuurlijk de stempelset over. Hiermee kun je altijd nog wat meer kaartjes maken. Ik ga nadenken over alternatieve manieren om deze set te gebruiken. Eventuele ideetjes zul je hier op de site vinden.

Hieronder vind je nog wat details van de kaarten die ik maakt. Als je goed kijkt zie je dat ik de twee poppetjes op mijn eerste kaart anders geplakt heb dan het voorbeeld. Dat komt omdat ik tijdens het stempelen van de sterren een grote blauwe vlek maakte. Die heb ik nu mooi weggewerkt achter de kadootjes op de slee 😉
Ja hoor, ook ik maak nog steeds wel eens een foutje. Dan is je kaart nog niet mislukt. Dan is hij gewoon anders!