Meestal maak ik kaarten waar vrij veel kleur in zit. Dit keer heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk wit te gebruiken.

Als je niet veel kleur gebruikt moet je iets anders verzinnen om je kaartje interessant te maken en dat is: Structuur!

Mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton heb ik met de Wintry 3D Embossingfolder structuur gegeven aan de bovenkant van de voorkant. Op de detailfoto zie je dat zo’n 3D embossingfolder in beide richtingen structuur aanbrengt zodat er zowel hogere als lagere vormen zichtbaar zijn. Rechtsonder stempelde ik met een stempel uit de Time of Giving stempelset en Basic Gray inkt de tekst.

Met de Tailor Made Tags dies en de Giving Gifts dies stanste ik uit Basic White de tag. Het lint wat eraan hangt is inmiddels retired, maar ik had geen ander Basic White lint en ik wilde geen gekleurd lint gebruiken. De tag plakte ik met Dimensionals op de kaart. Met de Giving Gifts Dies stanste ik ook nog 3 extra sneeuwvlokken uit die ik met Glue dots vastmaakte.

Ik ging behoorlijk uit mijn comfort zone met deze kaart, maar ik vind hem goed gelukt. Wat vind jij ervan?