Met een tag punch kun je niet alleen bovenkanten van tags ponsen. Je kunt er ook deze leuke kaart mee maken!

Het idee van deze kaart komt van Connie Stewart, een amerikaanse Stampin’ Up! demonstratrice.

Ik pakte een kaartbasis van Garden Green kaartkarton van 14.8 cm bij 21 cm. Daar ponste ik eerst met mijn Delightful tag topper de twee flapjes uit. Met mijn snijmachine sneed ik daarna de kaart wat bij zodat flapjes uit zouden steken en kon ik ook mijn kaartbasis rillen.

Aan de binnenkant van de kaart sneed ik uit Peaceful Prints DSP een mat van 10 x 14.3 cm. Dit DSP was onderdeel van de najaars Sale-a-Bration periode, maar ik had er nog best veel van liggen. Je kunt natuurlijk elk ander DSP hiervoor gebruiken. Je kunt zelfs een effen kleur kaartkarton gebruiken. Daarop zit een stuk Basic White kaartkarton van 9.5 x 13.8 cm.

Aan de voorkant moest ik even meten hoeveel er over gebleven was. In mijn geval betekende dat een strook DSP van 5.5 x 14.3 cm en een stuk Basic White van 5 x 13.8 cm.

Op dat laatste stuk stempelde ik de tekst uit Tidings and Trimmings en ik stempelde wat takjes uit diezelfde stempelset in Memento zwarte inkt en Garden Green inkt. Op een restje Basic White stempelde ik de sok in Memento zwarte inkt en deze stanste ik uit met de Christmas Trimmings Dies. Vervolgens kleurde ik de sok in met de Water Painters en Garden Green en Sahara Sand inkt. Op het paneel spetterde ik daarna met mijn Water Painter en Sahara Sand inkt. Daarna kon ik de sok opplakken met dimensionals.

Om de kaart dicht te strikken gebruik ik zwart organdielint.