Mijn agenda en het kopje cappuccino inspireerde mij tot de kleurencombinatie Melon Mambo, Cinnamon Cider, Smoky Slate en Basic Gray.

En dit is het kaartje wat ik met die kleurencombinatie maakte!

De streepjes op de achtergrond en de layout van de kaart is grotendeels geCASEd van Leonie Francois die vergelijkbare kaartjes maakte in haar wekelijkse Facebook Live van twee maanden geleden.
Bij de stippen op mijn agenda moest ik ook meteen denken aan het muurtje uit de Peekaboo Farm stempelset en zo kwam dit kaartje tot stand.

De Stampin’ Write markers die ik gebruikt heb zijn de kleuren Melon Mambo, Smoky Slate en Basic Gray. Omdat ik wat meer Melon Mambo in mijn kaart wilde hebben heb ik de twee grijstinten telkens afgewisseld met deze kleur. Behalve 1 keer.. toen lette ik niet goed op. Maar het valt amper op, dus ik ben gewoon doorgegaan. (zie jij het?)

Op het Smoky Slate paneeltje stempelde ik met Basic Gray inkt de wolkjes. En om het Cinnamon Cider terug te laten komen in mijn kaart gebruikte ik deze als mat achter mijn Basic White paneeltje waar ik het muurte in Basic Gray en het paardje in Cinnamon Cider inkt stempelde.

De tekst Hello there uit deze stempelset stempelde ik vervolgens met Basic Gray inkt op Melon Mambo kaartkarton en deze stanste ik uit met de vlaggetjes-stans uit de Tasteful Labels Dies.

Het grijze wolken-paneeltje plakte ik rechtstreeks op de kaart. Het Cinnamon Cider paneel met daarop het paardje kwam er met dimensionals op en het Melon mambo vlaggetje plakte ik daarna weer daarop.

Heb je nu zelf ook een kaartje gemaakt met deze kleurcombinatie : laat het me weten!