Begin deze maand had Leonie op haar Facebook pagina een live uitzending waarin ze voordeed hoe je deze Fun Fold maakt.

De dagen ervoor had ze al 5 aanwijzingen gegeven zodat je de juiste spulletjes klaar kon leggen om die avond samen met haar mee te knutselen.

Ik gebruikte voor mijn kaart een basis van Soft Succulent. Deze is als gatefold kaart gevouwen maar ik heb de ruimte in het midden bewust wat breder gehouden. Over de twee ‘deurtjes’ zit een strookje Ever Eden DSP.

De sluiting van de kaart schuif je over de twee deurtjes heen en is gemaakt van 4 dezelfde rechthoeken die ik met de Stitched Rectangles Dies uit Evening Evergreen heb gestanst. Daarbovenop zit een iets kleinere rechthoek uit diezelfde stansenset maar nu in Very Vanilla kaartkarton. Daarop heb ik met de takjes uit de Hof van Eden stempelset en Soft Succulent en Evening Evergreen inkt gestempeld. De tekst is ook met Evening Evergreen gestempeld. De kaart heb ik daarna afgemaakt met wat bling uit Garden Gems.

De stempelset met stansen gaat trouwens mee naar de nieuwe voorjaarscatalogus, maar het papier en de gems niet. Dus als je dit nog wilt hebben, dan heb je nog tot het einde van deze maand om ze te bestellen.