Eergisteren bij het avondeten kreeg ik de vraag : heb je nog een bedanktkaartje? Het liefst met een school-thema. Iets met letters of zo..

Ik heb heel veel kaartjes, ook bedankt kaartjes, maar ik heb niet ‘iets met letters’ klaar liggen. Maar die kan ik wel maken! In mijn hoofd zaten de Playful Alphabet Dies. Als ik daar nu eens heel veel letters mee zou uitstansen in allerlei kleuren en dan 1 knalkleur in het midden waar b-e-d-a-n-k-t staat.

En zo kwam dit kaartje tot stand. Ik sneed een A4 Extra Stevig Basic White kaartkarton in de lengte doormidden op 10.5 cm en rilde daarna op 14.8 cm zodat ik een landscape kaart zou krijgen met een vouw aan de linkerkant.

Ook sneed ik uit het Pattern Party DSP een stuk wat iets kleiner was dan de voorkant van de kaart (10×14.3 cm).

Uit Melon Mambo, Petal Pink, Pool Party, Soft Sea Foam en So Saffron stanste ik de letters b-e-d-a-n-k-t. Gelukkig had ik er deze keer aan gedacht om van tevoren eerst even wat Adhesive Sheet aan de achterkant van het kaartkarton te plakken. Daardoor kreeg ik allemaal letter-stickers. Ik hield de Melon Mambo kleur apart en ik plakte de letters in de meer pasteltinten (vrij) willekeurig op het DSP. De delen van de letters die overstaken knipte ik af en daarna plakte ik ook de Melon Mambo letters op. Ik had namelijk nog even getwijfeld of ik achter de Melon Mambo letters nog extra kaartkarton moest doen (Basic Black misschien?) maar ik denk dat het zo goed is.

Het DSP kon daarna met lijm op de kaartbasis en klaar was het kaartje. Deze kan vandaag mee naar stage op de laatste stagedag van Priscilla.

Wat vind je ervan? Ik vind het geslaagd 😉 !