Morgen – woensdag 20 oktober – is de grootste stempel-aktie van Stampin’ Up! Wees er snel bij want 24 uur zijn zo om!

Doordat er in februari een verwoestende storm over de Amerikaanse staat Texas trok, is er een tekort ontstaan aan grondstoffen die worden gebruikt bij de productie van ons fotopolymeer. Er is voorraad van de fotopolymeerstempels, maar Stampin’ Up! wil zeker zijn dat alles wat morgen besteld gaat worden ook geleverd kan worden. Dat is de reden dat de komende aktie alleen gaat over de Cling stempelsets ( het rode rubber). Alle cling stempelsets uit de 2021-2022 jaarlijkse catalogus (behalve de host stempelset) zullen 15% korting hebben.

Klik HIER om een PDF te openen waarin de stempelsets staan die meegaan in de aktie.

Wil je meedoen met deze aktie, ga dan naar https://ingridnellen.stampinup.net en doe daar je bestelling. Vul niet de Host code in, want dan ga je mee in mijn verzamelbestelling en dan ben je te laat. Je bestelling wordt rechtstreeks naar je toe gestuurd.