Bij deze kaart heb ik een stempelset gebruikt om een achtergrond te maken voor mijn kaart.

Op een kaartbasis van Basic White heb ik een mat Basic Black geplakt. Ik heb daarna uit Basic White kaartkarton een rechthoekig stuk gesneden wat net iets kleiner was dan het Basic Black eronder. Daardoor houd je een heel klein zwart randje over.

Op dat Basic White kaartkarton heb ik met de rechthoeken uit Watercolor Shapes gestempeld in de kleuren Just Jade, Mint Macaron, Soft Seafoam en Bermuda Bay.

Uit Bermuda Bay ponste ik met de Postzegel pons een postzegel en deze heb ik bestempeld met de Hello stempel uit Biggest Wish. Uit Mint Macaron en Soft Seafoam stanste ik nog wat gebladerte uit met de Forever Flourishing Dies die horen bij de Natuurlijk voor altijd stempelset.

Een vrij eenvoudig kaartje maar door de kleurige achtergrond toch heel leuk.