Dit kerstkaartje is geinspireerd op Prulleke’s Kleurencombinatie van deze maand en maakt gebruik van de Hof van Eden bundel die in de voorjaarscatalogus komt.

Toen ik de kleurencombinatie voor het eerst zag vond ik het een rare combinatie. wat kan ik daar nu mee? Zeker nu ik deze maand alleen kerstkaarten wil zaten zien was mijn keuze beperkt. Met de Hof van Eden stempelset en stansen werd het toch nog een mooie kaart.

De kaartbasis is van Smokey Slate. Uit Evening Evergreen heb ik de twee randjes gestanst met een van de stansen uit de Eden Dies. Deze plakte ik aan een strookje Bermuda Bay kaartkarton waar ik met Versamark en gouden embossingpoeder al een tekst had gestempeld en embossed uit Words of Cheer stempelset. Het geheel ging met dimensionals op de kaartbasis.

Met Calypso Coral en Bermuda Bay stempelde ik daarna nog de bloemen en takjes uit de Hof van Eden stempelset op Basic White kaartkarton. Deze heb ik daarna langs het randje afgeknipt. Om de kaart nog wat meer bling te geven heb ik gebruik gemaakt van Simply Elegant Trim. De uitgeknipte bloemen en takjes heb ik met dimensionals en lijm daaroverheen geplakt. Tot slot heb ik wat Gilded Gems gebruikt.

De Hof van Eden bundel is tot het einde van het jaar te koop in combinatie met prachtig DSP, katoen papier en diamantjes (zolang de voorraad strekt). In de nieuwe voorjaarscatalogus zullen alleen de stempels en stansen komen. Wil je het allemaal nog even nakijken, klik dan hier om de folder te downloaden.