Als deelnemer van OnStage@Home kreeg ik ook een verrassingsdoos. En daar zat de stempelset In the Moment in. Tijd om daar eens een kaartje mee te maken!

De stempelset is niet echt mijn ding. Ik vind het lastig om dit soort stempelsets te verwerken naar een kaart omdat ik nu eenmaal niet zo graag stempels inkleur. Vooral achtergronden vind ik dan lastig. Maar tijdens de stempelpresentatie van deze set tijdens OnStage zag ik een voorbeeld van Chelsey Christensen die ik wel na kon maken.

De truc bij deze kaart is om de afbeelding twee keer te stempelen met zwarte inkt op Basic White kaartkarton. De eerste stempel bewerk je daarna met je blending brushes en wat inkt. Ik gebruikte hiervoor Misty Moonlight, maar je zou ook meerdere kleuren kunnen gebruiken voor een mooie kleurovergang. De tweede afdruk kleur je in met Stampin’ Blends, Stampin’Write Markers, Aquarelpotloden of wat je maar hebt liggen. Ik gebruikte hiervoor de Stampin’ Blends in de kleuren Petal Pink, Cinnamon Cider, Granny Apple Green, Misty Moonlight, Pale Papaya en Poppy Parade. Daarna heb ik beide stempels uitgestanst met een van de Layering Circle Dies. Daarbij heb ik opgelet dat ik beide afbeeldingen exact gelijk heb uitgestanst. De cirkel die ik met Stampin’ Blends had ingekleurd heb ik daarna gedeeltelijk langs de rand van de stempel afgeknipt.

Uit de stempelset In the Moment heb ik daarna met Misty Moonlight ook nog een tekst gestempeld op Basic White kaartkarton. Deze knipte ik uit en plakte ik tussen de twee cirkels in.

De kaartbasis is Misty Moonlight met daarop een paneel uit het Pattern Party DSP. Daarop zit nog een paneel van hetzelfde DSP, maar deze heb ik langs de rechterkant een gescheurde rand gegeven. De afbeelding met tekst heb ik daarna met dimensionals opgeplakt. De kaart maakte ik af met de In Color 2021-2023 jewels.