De Prulleke kleurencombinatie kaart van deze maand is gemaakt met de retiring Sweet Little Stockings bundle en de Basic Borders Dies.

De Basic Borders Dies staan in de jaarcatalogus, maar ik heb ze pas aangeschaft. En dus wilde ik een kaartje maken met deze stansen. Ik heb het kaartje vrij eenvoudig gehouden. Daardoor gaat alle aandacht naar het hondje en de randjes die door de stansen zijn gemaakt.

De kaartbasis is van Soft Succulent kaartkarton. Deze heb ik in de lengte doorgesneden zodat je een portrait kaart met een vouw aan de bovenkant krijgt. Daarna heb ik van 2 stroken van 10.5 cm Bumblebee en Flirty Flamingo de smalle kant een sierrandje gegeven met een van de Basic Borders Dies. Hierdoor kon ik nog even spelen met hoeveel ruimte ik voor het hondje wilde laten en hoeveel Flirty Flamingo ik wilde laten zien. Beide stroken heb ik op de kaartbasis geplakt en daarna afgeknipt langs de onderkant van de kaartbasis.

Het hondje komt uit de Sweet Little Stockings stempelset. Deze is nog tot en met 4 januari te bestellen, maar op=op!
Ik heb het hondje gestempeld met Cinnamon Cider inkt op Shimmery White kaartkarton. Dat kaartkarton kan net iets meer water aan waardoor ik met de smalste waterpainter en nog wat Cinnamon Cider inkt het hondje verder kon inkleuren. Daarna stanst ik het uit met de bijpassende stans uit de Stockings Dies. Het hondje plakte ik met lijm en dimensionals op de kaart.

De tekst en de x-jes komen uit de Sweet Little Stockings stempelset en deze heb ik met respectievelijk Cinnamon Cider en Flirty Flamingo inkt gestempeld. Tot slot heb ik nog wat 2021-2023 In Color jewels gebruikt om de kaart wat bling te geven.