Deze kaart is het resultaat van een Tic-Tac-Toe challenge die mijn upline Leonie Francois maandelijks houdt op haar Facebook pagina.

Ik had hem al een tijdje geleden gemaakt, maar ik vind de kaart te leuk om niet hier te laten zien.

Neutrals DSP

De kaartbasis is gemaakt van Thick Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat van Basic Black kaartkarton en daarover zitten 3 stroken DSP uit de Neutrals kleurencollectie. Met het uitkomen van de nieuwe jaarcatalogus 2021 2022 is het design met de houtnerf niet meer te koop, maar zijn er andere designs voor teruggekomen.

Het focuspunt van de kaart is gemaakt van een stukje Basic Black kaartkarton dat ik uitgeponst heb met de postzegelpons. Daarna heb ik een stempel uit Happiest of Birthdays met Versamark inkt erop gestempelt en wat witte embossingpoeder erover heen gedaan. Dit heb ik verhit met mijn heattool totdat de poeder gesmolten was.

Achter het labeltje heb ik nog wat Black Glittered Organdy Ribbon gedaan en daarmee was mijn kaartje af.

Door het gebruik van de neutrale kleuren vind ik het een verjaardagskaart voor mannen geworden.

Happiest of Birthdays