Deze kaart heb ik gemaakt met de In Colors 2021-2023 en de alcohol techniek.

In Colors zijn 5 inkt kleuren die bij het uitkomen van de nieuwe jaarcatalogus bekend worden gemaakt en 2 jaar in de Stampin’ Up! collectie gaan blijven. Dit jaar zijn dat de kleuren Evening Evergreen, Soft Succulent, Fresh Freesia, Pale Papaya en Polished Pink.

Ik heb de Stampin’Blends markers (deze zijn op alcoholbasis) op Vellum aangebracht en met (bijna) pure alcohol eroverheen gedruppeld. De kleuren lopen dan wat uit. Door dit een paar keer te herhalen krijg je die mooie vlekken met de donkere randen. Ik heb het vellum op Basic White kaartkarton geplakt en daarna heb ik het uitgestanst met de Stitched Rectangle Dies. De driehoekjes heb ik daarna met dimensionals opgeplakt op een Thick Basic White kaartbasis.

De tekst komt uit de Vrolijke Viooltjes stempelset. Tot slot heb ik de 2021-2023 In Color Jewels gebruikt om op elke driehoek een beetje blingbling te geven.