Mijn bedankje voor deze maand is gemaakt met de Eden Dies en het prachtige Ever Eden DSP.

Ik heb de kaart geCASEd van Danielle Kassing, een Stampin’ Up! demonstratrice uit IJsselstein. Ik vond haar ontwerp zo mooi, dat ik deze graag wilde namaken voor jullie.

De kaartbasis is een stuk Extra Stevig Basic White kaartkarton. Uit een stuk Evening Evergreen kaartkarton stanste ik met de grootste stans uit de Eden Dies de krans. Deze plakte ik op de kaartbasis. Vervolgens sneed ik een rechthoek uit Basic White kaartkarton waar ik 3 verschillende designs van het Ever Eden DSP plakte. Dit paneel plakte ik met dimensionals op de kaart.

Op een strookje Evening Evergreen stempelde ik met Versamark inkt een stempel uit Bedanken in Stijl. Hierop deed ik wit embossingpoeder en verhitte dat poeder met een heat tool. Het resultaat knipte ik in 3 woorden en deze plakte ik ook met dimensionals op de kaart. Wat Gilded Gems maken deze kaart af.

Wil jij dit kaartje ook hebben dan moet je in november een bestelling hebben gedaan.. Je hebt dus nog een paar dagen de tijd!