De Wintry 3D embossingfolder maakt de eenvoudige driehoeken net wat specialer!

De kaart ziet er vrij eenvoudig uit, maar voor deze kaart heb je een stans- en embossingmachine nodig die een beginnende stempelaar waarschijnlijk nog niet heeft.

De kaartbasis is Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een paneel Smokey Slate waar ik met de kleinste stans uit de Stitched Stars Dies al een sterretje heb gestanst. Ik plakte er nog een klein stukje Gold Foil achter en ik stempelde de tekst Season’s Greetings uit de stempelset Time of Giving in Mossy Meadow op het paneel. Daarna kon ik deze op de kaartbasis plakken.

De twee ‘bomen’ zijn twee driehoekstansen uit de Stitched Triangle Dies die ik uitgestanst heb uit Mossy Meadow en Old Olive. Toen ik ze uitgestanst had, heb ik ze daarna nog een keer door de Stans- en Embossmachine gedaan met de Wintry 3D Embossing folders. Daardoor kijgen ze de mooie structuur.

Tot slot heb ik de ‘gekrulde stans’ uit de Stitched Star Dies gebruikt om een mooi goud accent op mijn kaart te maken. De ster op de grotere boom is een restje uit de stans.