Op 1 december gaan een heleboel artikelen uit de najaarscatalogus in de aanbieding omdat ze na dit jaar niet meer terug zullen komen.

Words of Cheer Bundle (156389)

Omdat die artikelen in de aanbieding zijn verkopen ze extra snel. Wil je dus nog een leuke bundel of een stempelset uit de najaarscatalogus hebben laat het me dan snel weten! Klik op dit linkje om een PDF te downloaden waarin de artikelen staan die uit het assortiment gaan en hun prijs. Let op: deze prijzen gaan in op 1 december!
In de lijst zie je in de kolom Reference soms sterretjes staan. Eén sterretje betekent : dit is een HOST set, deze kan alleen aangeschaft worden bij een bestelling die groot genoeg is. Twee sterren betekent : Een deel uit deze bundel gaat verdwijnen maar een ander deel gaat over naar de volgende jaarcatalogus of volgende najaarscatalogus. Drie sterren betekent : alle producten uit deze bundel gaan over naar de volgende jaarcatalogus of najaarscatalogus, maar dan zijn ze niet meer als bundel te koop. Je profiteert alleen dit jaar dus nog van de bundel-korting.

De lijst is gesorteerd op pagina nummer waarop het artikel in de najaarscatalogus staat.

Ik vind het vooral heel jammer dat de Words of Cheer stempelset en Christmas Cheer stansen gaan verdwijnen. Met het woord Happy kun je toch een heel jaar kaarten maken!?! Gelukkig verbiedt niemand mij om deze bundel niet meer te gebruiken volgend jaar. Alleen als jij dan een van mijn kaartjes wilt namaken en je hebt de bundel niet, dan heb je dus pech want de bundel is niet meer te koop.

Christmas Season (156293)
Seasonal Labels (156299)

Gelukkig zijn er dus ook een aantal artikelen die blijven. Zo ben ik heel blij dat de Christmas Season stempelset en de Seasonal Labels Dies blijven! Ik was nog lang niet klaar met die blaadjes en labels! En jij hebt dus ook volgend jaar nog de mogelijkheid om de stempelset en stansen te kopen. Ze zijn dan alleen niet meer met 10% bundelkorting te koop.

En ik ben ook heel blij dat de pinguins volgend jaar weer terugkomen!

Wil jij de hele lijst zien van producten die meegaan naar volgend jaar (in de nieuwe jaarcatalogus of de nieuwe najaarscatalogus) ? Klik dan op deze link.

Ook deze lijst is gesorteerd op pagina nummer zodat je makkelijk mee kunt bladeren met je catalogus.

Welk artikel vind jij jammer dat het assortiment gaat verlaten?