Dit keer een leuke fun fold kaart gemaakt met de vrolijke viooltjes.

Het idee van de kaart komt van de amerikaanse Stampin’ Up! demonstratrice Susan Campfield. Ze gebruikte iets andere kleuren, maar het idee is het hetzelfde.

Op de voorkant van de kaart zit een stukje Pansy Petals DSP, de tekst komt uit de Vrolijke viooltjes stempelset en is gestempeld op een stukje Basic White wat ik uitgeponst heb met de Label me Fancy pons. Het randje heb ik met Sponge Daubers en Fresh Freesia inkt een kleurtje gegeven.

Uit de voorkant is een cirkel gestanst met de Layering Circles Dies. Dat is zowel door het DSP als door de Basic White kaartbasis gedaan. Om de uitgestanste circel een randje te geven heb ik uit Fresh Freesia kaartkarton twee stansen uit de Layering Circles dies gebruikt.

Als je de kaart opent dan zie je dat de bloem niet op de voorkant zit, maar op de uitgestanste basic white circle die ik aan de binnenkant op een fold-out deel heb geplakt.

De bloem tenslotte is uitgestanst met de Pansy Dies. Hiervoor heb ik de kleuren Basic White, Fresh Freesia, Garden Green, Evening Evergreen, Bumblebee en een stukje Fresh Freesa In Color Shimmer Vellum gebruikt.