Afgelopen week kreeg ik de stempels binnen die ik heb laten maken. Een ervan is om het hergebruik van mijn kaarten te bevorderen.

Als je van mij een kaartje krijgt schrijf ik niet meer in de kaart zelf, maar schrijf ik op een sticky note. Op die manier heb je de mogelijkheid om de sticky note uit de kaart te halen en de kaart door te sturen naar iemand anders. Dat hoeft natuurlijk niet. Ik vind het ook heel leuk als je mijn kaart graag zelf wilt houden.

Maar als je dat wilt, dan kun je dus ook de kaart doorsturen naar een volgende persoon. En misschien schrijf jij dan ook weer op een sticky note, zodat de ontvanger de kaart ook weer kan doorsturen. En zo worden heel veel mensen blij van 1 kaart en het is nog eens milieu-bewust ook!

De andere stempel die ik heb laten maken heeft de afbeelding die je links ziet. Deze ga ik voortaan achter op elke kaart die ik maak stempelen. Zo is het altijd duidelijk wie de kaart gemaakt heeft. Bovendien staat er het copyright op van Stampin’ Up!
Van Stampin’ Up! moet ik achterop mijn kaarten dit copyright neerzetten als ik mijn kaarten zou verkopen. Daarmee kan ik deze stempel dus ook multifunctioneel gebruiken.

De stempels heb ik trouwens laten maken door Bart Heesen van Karakterprints. Hij had de stempels in een mum van tijd klaar nadat ik een PDF had aangeleverd met wat ik graag wilde hebben. En de prijs vond ik ook erg schappelijk! Als jij ook een stempel wilt laten maken, dan kan ik hem van harte aanbevelen!