De alcoholtechniek is een erg leuke techniek. Ik heb er dus weer een kaartje mee gemaakt.

Ik heb weer kleur aangebracht op Vellum met de Stampin’Blends markers en daarna met druppels alcohol (te koop bij het Kruidvat) erop gedruppeld. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: Poppy Parade, Daffodil Delight, Shaded Spruce, Night of Navy en Blackberry Bliss.
Dit keer heb ik het vellum echter op Basic White kaartkarton bevestigd. Je kunt hiervoor het beste Adhesive sheets gebruiken omdat je dan de lijm niet door het vellum heen ziet. Door het vellum op wit te plakken knallen de kleuren echt uit de kaart.

De randen heb ik gestanst met de Curvy Dies en de tekst is uit de stempelset Quite Curvy. Daarna heb ik het op een Thick Basic White kaartbasis geplakt met dimensionals. De Rhinestone Basic Jewels maken de kaart af.

De stempelset en stansen zijn alleen in juni 2021 nog te koop en omdat ze daarna niet meer verkocht worden, krijg je 50% korting. Wil je ze bestellen, ben dan snel want OP=OP! Geef me een berichtje via de contactpagina als je ze wilt hebben. Ik zal ze dan voor je bestellen en rechtstreeks bij je laten bezorgen. Je kunt ze niet in mijn verzamelbestelling doen want deze sluit ik pas nadat deze set niet meer te koop is.

De kaart is natuurlijk nog wel altijd na te maken met een andere stempelset en een andere rand.