Een nieuw jaar, een nieuwe look en nieuwe doelen.

Mijn doelen voor dit jaar zijn om meer kaartjes te gaan sturen naar familie en vrienden om me heen. Ook wil ik op InkyCards proberen om maandelijks een filmpje te posten van een project. Ik vind dat super spannend om te doen, maar oefening baart kunst!

En het uiteindelijke doel is om daarmee in 2022 50% meer klanten/volgers/bezoekers te krijgen op Inkycards, Instagram en Facebook vergeleken met vorig jaar. Dat begint natuurlijk allemaal met het delen van inspiratie op al deze kanalen. Ik heb voor dit nieuwe jaar alvast een heleboel plannetjes die ik hier op InkyCards.nl wil gaan delen en daar kijk ik nu al naar uit!

Hopelijk blijf jij me ook volgen op deze site (en mogelijk de andere kanalen) en wordt 2022 een fantastisch jaar voor ons allemaal!