Als je geen kerstkaarten stuurt, maar liever nieuwjaarskaarten dan kan dat natuurlijk ook. Kijk maar naar deze kaart die ik maakte met de Fantastische feestdagen en sterrenstansen.

Het idee komt van een oude kaart (2016) van Shannon Lane. Ik heb de layout aangehouden, maar ik heb de huidige producten gebruikt.

De kaartbasis is Extra stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een Basic White mat die ik met de Tasteful Textile 3D Embossingfolder relief heb gegeven. Datzelfde heb ik gedaan met een even zo groot stuk Vellum. Ik markeerde een puntje van waaruit mijn stralen zouden vertrekken en ik knipte de tussenliggende strookjes weg. Omdat het vellum wat structuur had gekregen kon ik het ook met gewone lijm op het kaartkarton plakken zonder dat je dat kunt zien.

Uit het Be Dazzlin DSP stanste ik een ster uit met een stans uit de Stitched Stars dies. Daaronder plakte ik een stukje Simple Elegant trim. De ster gaf ik wat diepte met dimensionals.

De spreuk is een deel uit een grotere stempel uit de Fantastische feestdagen stempelset. Ik stempelde alleen “de beste wensen” met Smoky Slate inkt. Met dezelfde kleur Stampin’ Write marker maakte ik er nog 3 stipjes bij. Ik knipte de tekst uit en plakte hem op de ster.

Aan de binnenkant van de kaart besloot ik om nog een spreuk te stempelen. Ik vind het een hele chique kaart geworden.