De achtergrond van deze kaart is gemaakt met de nieuwe Butterflies & Flowers Layering Decorative Masks. Vanaf 4 januari is deze te koop.

De TicTacToe challenge van Leonie François vond ik dit keer best lastig. Uiteindelijk besloot ik dat de meest rechter vertikale lijn voor mij het beste te doen was.

De vingersponsjes (sponge daubers) heb ik gebruikt samen met een van de stencils uit de Butterflies & Flowers Layering Decorative Masks om een patroontje te maken op Basic White kaartkarton. Ik gebruikte hiervoor Bumblebee en Just Jade inkt.

De eerste pons die ik gebruikt heb is de Tailored Tag Punch waarmee ik de Just Jade tag heb uitgeponst. Hierop heb ik in Just Jade inkt een tekst gestempeld uit de Flowers of Friendship stempelset. Hiermee had ik ook meteen mijn derde onderdeel : Bedankt/Thank you.

De andere pons is de Medium Daisy Punch waarmee ik de bloemen kon uitponsen. Dit deed ik 2 keer uit Bumblebee kaartkarton en 4 keer uit Basic White kaartkarton. De kleine rondjes zijn ook met een pons gemaakt, maar deze is niet van Stampin’ Up!

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Ik vond dat er nog niet genoeg contrast was tussen mijn gesponste achtergrond en de kaart dus ik besloot nog een mat te snijden in Just Jade kaartkarton. Daarna was het een kwestie van alles op elkaar plakken en klaar was mijn kaartje voor de TicTacToe challenge!