Hierboven zie je mijn bedankkaartje voor juni. Met deze temperaturen kon een zomers kaartje natuurlijk niet ontbreken!

Mijn inspiratie kwam deze keer van de australische demonstratrice Kylie Bertucci. Ze is degene die #LoveItChopIt heeft bedacht: een manier om je DSP op te snijden zodat je het ook daadwerkelijk gaat gebruiken in plaats van in de kast neerzetten en af en toe naar kijken. Daarnaast heeft Kylie ook nog een set kaart-templates bedacht die ze met kleuren gecodeerd heeft. Daarmee is het heel makkelijk om alvast met wat layouts te experimenteren zonder dat je al in je papier gaat snijden. Dit filmpje is al wat ouder, maar hierin legt ze het perfect uit.

Ik wist dat ik het Pattern Party DSP en de stempelset Bedanken in Stijl wilde gebruiken. Na wat experimenteren met de kaart-templates kwam deze layout eruit.

De kaartbasis is in de kleur Pale Papaya. Daarop heb ik een paneel Pool Party/Granny Apple Green kaarkarton geplakt. En daaroverheen een stuk Pattern Party DSP. Dit was een rechthoek, maar die heb ik schuin doorgesneden waardoor ik twee driehoeken kreeg.

De bloemetjes komen uit de Sweet Strawberry stempelset en heb ik met zwarte inkt op de kleuren Petal Pink, Crushed Curry en Flirty Flamingo gestempeld. De kleine bloemetjes heb ik uitgeponst met de Strawberry Builder punch. Ik dacht dat ik de grotere bloemetjes moest knippen maar ik heb een retired pons (Small Bloom Punch) die precies past! Ik vind het heel jammer dat die pons niet meer in de catalogus staat want ik vind die bloemetjes zo leuk! Toen ik alles had opgeplakt mistte er nog iets. Dus ik pakte mijn doosje Sequens for Everything en heb daar wat roze, oranje en lichtgroene sequens gepakt.

Wil jij ook zo’n kaartje ontvangen? Plaats dan voor 1 juli 2021 een bestelling bij me. Je kunt dit doen door via het contactformulier een berichtje achter te laten. Je kunt ook direct een mailtje sturen naar Ingrid@InkyCards.nl. Daar kun je ook naar mailen als je andere vragen hebt.