Over 2 dagen ga ik mijn verzamelbestelling doen. Kijk ook even door de koopjes want daar staan een aantal mooie producten in!

In de koopjes hoek op de site van Stampin’ Up! staan producten die uit het assortiment zijn. Ze worden daarom met behoorlijke kortingen verkocht. Maar er staan nog hele leuke dingen in waar je zeker nog veel plezier mee kunt hebben.

Zo staat er nog een potje zilver embossingpasta in. Je kan ontzettend lang doen met zo’n potje. In combinatie met de sjablonen (Basic pattern decorative masks en Plenty of Patterns basic masks) en de paletmessen kun je hier mooie achtergronden mee maken.

Wil je iets uit de koopjeshoek bestellen, laat het mij dan vlug weten. Ik kan ze dan nog voor je meebestellen in mijn verzamelbestelling. Als spulletjes weg zijn uit de koopjeshoek komen zo nooit meer terug.