Deze kaart kun je al maken met maar een paar producten en is helemaal niet moeilijk! Lees maar eens verder.

De kaartbasis is een half A4 vel Shimmery White kaartkarton. Dit kaartkarton kan iets beter omgaan met water wat handig is omdat ik mijn gestempelde afdruk wil inkleuren met waterpainters. Bij het gewone Basic White kaartkarton heb je een grotere kans dat je karton gaat bobbelen.

Op de kaartbasis heb ik met een van de stempels uit de Flowers of Friendshop set met Fresh Freesia inkt een achtergrond gestempeld.

Daarna heb ik nog een stukje Shimmery White kaartkarton gepakt en daar heb ik uit diezelfde stempelset en Stazon zwarte inkt de bloem gestempeld. De tekst komt uit een andere stempelset : Days to Remember. Ik heb Stazon inkt gebruikt omdat deze inkt niet uitloopt als je er met water overheen gaat. Met de waterpainters heb ik wat inkt opgepakt van Fresh Freesia inktkussen om de bloemen in te kleuren. Door de inkt tussendoor te laten drogen en daarna terug te gaan met wat meer inkt in plaats van water krijg je de verschillende kleurtinten.

Daarna heb ik Soft Succulent inkt gepakt en daarmee heb ik de blaadjes ingekleurd. Toen ik klaar was heb ik de randjes van het papier tegen mijn Soft Succulent inktkussen aangedrukt waardoor ik een heel klein groen randje krijg. Hierdoor is er net genoeg contrast tussen het paneeltje en de achtergrond. Het paneeltje heb ik daarna vastgeplakt met dimensionals.