Een nieuw jaar, een nieuwe catalogus. Begin het jaar vrolijk met een veld vol narcissen!

Ben je op zoek naar een nieuwe fleurige favoriet? Dan heb ik goed nieuws voor je! Het Daffodil Daydream-productpakket met de stempelset Daffodil Daydream en de Narcisstansen is je dan op het lijf geschreven; je maakt er de mooiste papierkunst mee voor allerlei gelegenheden. Dit productpakket staat in de Minicatalogus januari-juni 2022 en vormt de ideale gelegenheid om eens een nieuwe inkleurtechniek te proberen, te oefenen met het stempelen van patronen en om te leren een extra dimensie aan te brengen door een narcis in gestanste laagjes op te bouwen.

Van deze narcissen word je gewoon het hele jaar door vrolijk! Er zitten wensen bij voor Pasen en Moederdag; daarmee maak je lieve boodschappen voor kaarten, fijne labels voor snoepzakjes en geschenktasjes en scrapbookbladzijden rondom deze feestelijke dagen.
Combineer de leuke boodschappen met gestempelde en gestanste narcissen om mooie creaties te maken voor je bloemminnende vriend(inn)en en familie die zeker bij hen in de smaak zullen vallen!

Zoals je misschien al weet, houden we bij elke nieuwe minicatalogus een Sale-A-Bration-actie! Wist je dat het Narcissentijddesignpapier, een exclusief Sale-A-Bration-artikel, perfect past bij het Daffodil Daydream-productpakket? Als je het productpakket
tussen 4 januari en 28 februari bestelt, dan kun je het papier helemaal gratis toevoegen aan je bestelling!

Heb je nog vragen over de Minicatalogus januari-juni 2022, het Daffodil Daydream-productpakket of Sale-A-Bration? Neem dan contact
met me op! Ik help je graag.