Je kunt de stempels, inkt en markers van Stampin’ Up! natuurlijk ook voor andere projecten dan kaarten gebruiken. In mijn memory journal bijvoorbeeld!

Elke avond voordat ik ga slapen dan schrijf ik een paar regeltjes in mijn memory journal. Wat deed ik vandaag, wat was het weer, hoeveel stappen heb ik gezet, hoe voelde ik mezelf, etc. Het kost me ongeveer 5-10 minuutjes om dat even te beschrijven en ik vind het leuk om later nog eens terug te lezen.

Aan het begin van de maand moet ik natuurlijk ook weer even een nieuwe ‘voorpagina’ maken en dit jaar zal ik deze pagina’s hier op InkyCards gaan delen.

De Days to Remember stempelset is ideaal voor dit soort pagina’s. Je kunt heel eenvoudig een kalender , de dagen van de week en de maand op je pagina stempelen. Voorheen schreef ik die in mijn journal maar nu ik deze stempelset heb gaat dat een stuk vlugger! De maand is gestempeld in de kleur Pacific Point

De sneeuwvlokken uit de Winterwensen stempelset vond ik goed passen bij Januari. Ik heb ze gestempeld in de kleuren Balmy Blue, Pool Party en Fresh Freesia.

De pagina erna heb ik met de Balmy Blue Stampin’Write marker een indeling gemaakt waar ik kan invullen wat ik die dag gegeten heb en welke blogs ik geschreven heb op mijn persoonlijke blog. En daarna komen de dagen. Ik heb al jaren een stempel van Squirrels and frogs.

Ik weet echt niet meer waar ik die gekocht heb, maar ik gebruik hem dus al jaren. In het midden komt het nummer van de dag te staan. Daaromheen omrcirkel ik de dag van de week, het seizoen, de maand en zet ik het jaartal neer.

Aan de linkerkant schrijf ik de maximum temperatuur die die dag voorspeld wordt, rechtsonder zet ik sterretjes bij het onderdeel. Een redelijk bewolkte dag met een klein zonnetje krijgt bijvoorbeeld 1 ster bij sun en 3 bij clouds. Een dag vol regen krijgt 3 sterren bij Rain.

Het uitstekende deel linksboven heb ik lang niet gebruikt, maar daar zet ik PT in als ik mijn parttime dag heb. Vanaf 2022 is dat iedere vrijdag. Je zou daar natuurlijk ook een smiley van kunnen maken met hoe je je die dag voelde.

Ik stempel 2 of 3 afdrukken van deze stempel per pagina waardoor ik per dag nog ruimte heb om een aantal regeltjes te schrijven.

Gebruik jij ook een memory journal of een bullet journal? Laat het me weten in een berichtje onder aan deze post.