Soms weet ik niet precies waar een kaart gaat eindigen als ik er aan begin. Dit is zo’n kaart.

Ik had een techniek gezien op YouTube waarbij iemand refills gebruikte samen met een spuitflesje water en aquarelpapier. Uiteindelijk kwamen daar 4 kaarten uit. Dat leek mij nou ook leuk om te maken. Ik heb refills in een heleboel kleuren, ik heb een Stampin’ Spritzer met water en ik pakte Shimmery White kaartkarton. Dat kan namelijk redelijk wat water aan. Maar blijkbaar niet zoveel als ik van plan was. Ik heb (nog) geen aquarel papier van Stampin’ Up!, maar ik heb wel aquarel papier van een ander merk. Ik pakte een stuk Montval aquarelpapier van het merk Canson (300 g/m2) en ik ging aan de slag. Kijk maar mee:

Vond je dit een leuk filmpje? Laat het me weten onderaan dit bericht. Een volgende Freubel vrijdag (met filmpje) zal te zien zijn op 11 februari.