De mooie stempels uit de stempelset In The Moment hoeven niet volledig ingekleurd te worden. Soms zijn wat kleuraccenten genoeg.

Voor deze kaart koos ik een kaartbasis van Highland Heather waarop ik een paneeltje plakte uit het Pattern Party DSP. Om ook dat DSP duidelijk uit te laten komen besloot ik mijn volgende laag iets kleiner te snijden: 8.5 x 12.8 cm Basic White kaartkarton. Hier stempelde ik met Memento zwarte inkt de afbeelding en de tekst. Helaas drukte ik iets te hard op de stempel waardoor het randje van de stempel ook erbij kwam (jaja, dat gebeurt ook nog bij mij hoor!).

Nu had ik natuurlijk een nieuw stukje Basic White kunnen pakken, maar ik besloot dit paneeltje te redden. Ik sneed twee smalle reepjes uit Highland Heather en Fresh Freesia kaartkarton. De tekst stempelde ik op een restje Basic White. Van alle drie de strookjes knipte ik een schuin puntje en ik plakte ze over mijn foutje heen. Niemand die het ziet!!

Ik pakte mijn Stampin’ Blends in de kleuren Highland Heather en Fresh Freesia en ik kleurde delen van de afbeelding in. Het paneeltje kon daarna met adhesive strips op de kaart.

Deze kaart is trouwens geCASEd van Judy Klock.