Mijn inzending voor Prulleke’s kleurcombinatie challenge is deze maand deze kaart gemaakt met de Sweet Ice Cream bundel.

In de Sale-a-Bration designpapieren van dit voorjaar zitten een aantal kleuren die ook in de kleurcombinatie challenge zitten. Sterker nog, de kleuren van deze maand zijn gebaseerd op het Friendly Hello designpapier. Maar ik vond het te makkelijk om alleen met dat papier een kaart te maken. Er is namelijk nog een Sale-a-Bration item waar een van deze kleuren in zit en dat is het Simply Marbleous DSP. En het was vooral dat papier wat ervoor zorgde dat ik de Sweet Icecream bundel erbij pakte. Bij het gemarmerde design dacht ik namelijk meteen aan softijs! Dus uit een velletje Pool Party Simply Marbleous DSP ponste ik een ijsbolletje. Hetzelfde deed ik met een van de Fresh Freesia velletjes uit het Friendly Hello DSP. Uit een restje Petal Pink kaartkarton ponste ik nog een ijsbolletje en het hoorntje wat ik met Petal Pink inkt ook bestempeld heb met de hoorntjes stempels uit de Sweet Ice Cream stempelset. Omdat ik het felle Granny Apple Green niet als ijsbolletje wilde gebruiken heb ik de stipjes uit de stempelset gebruikt om op een restje Basic White kaartkarton te stempelen met deze inkt en dat vervolgens als ijsbolletje te gebruiken. En zo was mijn ijsje af.

De kaartbasis is een stuk Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een paneeltje Granny Apple Green kaartkarton geplakt wat ik eerst met de stipjes uit de stempelset en Granny Apple Green inkt bestempeld heb.

Ik sneed ook een rechthoek van hetzelfde velletje Pool Party papier wat ik al voor mijn ijsbolletje had gebruikt. En daarop zit een rechthoek Basic White kaartkarton geplakt waar ik spetters op embossed heb met de nieuwe Stripes & Splatters 3D embossing folder. Dit paneel plakte ik met dimensionals op de kaartbasis. Het ijsje plakte ik weer plat op de kaart.
De tekst komt ook uit Sweet Ice Cream en deze heb ik met Fresh Freesia inkt op een restje Fresh Freesia kaartkarton gestempeld. Met de Double Oval Punch heb ik de tekst vervolgens uitgeponst. Deze heb ik met dimensionals op de kaart geplakt.