Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop van januari! Door gebruik te maken van het Sunshine & Rainbows DSP heeft een kaart niet veel extra’s nodig.

Dit is een nieuwe bloghop die vanaf nu elke 3e vrijdag van de maand om 14:00 uur online zal komen. Een bloghop is een gedeelde lijst van links naar meerdere blogs waardoor je van de ene blog naar de volgende kunnen ‘hoppen’. Het thema deze keer is: Sale-a-Bration. Tijdens Sale-a-Bration kun je gratis artikelen krijgen bij aankoop van een bepaalde hoeveelheid aan Stampin’ Up! producten. Dit DSP is een van die producten en is dus gratis bij een bestelling vanaf 60 euro. In de voorjaarscatalogus staat ook nog een stempelset met bijbehorende stansen die hier perfect bij coordineert, maar dit keer heeft het DSP de hoofdrol.

De kaartbasis voor beide kaarten is een A4 Extra Stevig Basic White kaartkarton, welke ik in de lengte doormidden heb gesneden en gerild heb op 14.8 cm. Ook sneed ik uit Basic White kaartkarton twee paneeltjes van 9.5 x 13.8 cm. Uit het DSP ponste ik met de Postzegel pons uit alle designs postzegels die ik daarna op het Basic White paneeltje plakte. De overhangende restjes knipte ik langs de rand van het paneel af. Dit kon ik daarna op mijn kaartbasis plakken.

De teksten komen uit de Hof van Eden stempelset. Deze staat ook in de nieuwe voorjaarscatalogus maar was al een maand eerder te bestellen. Ik heb de teksten met Magenta Madness inkt gestempeld op een restje Basic White kaartkarton en deze daarna uitgeponst met de Double Oval Punch. De achtergrond van de teksten heb ik met diezelfde pons uit Magenta Madness kaartkarton geponst. Ik plakte de twee onderdelen op elkaar en daarna met dimensionals op mijn kaart.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Wil je nog meer inspiratie met de artikelen uit de Sale-a-Bration? Klik dan op de volgende naam in deze bloghop.

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke – Stampin’ Adventures
3. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl
4. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
5. Stampintime met Relinde
6. Leonie François – www.prulleke.nl
7. Marieke Bart – De Stempelcoach

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.