Met de Spiral Dye achtergrond stempel maak je heel vlug leuke kaarten.

Met al die leuke nieuwe sets uit de voorjaarscatalogus zou je bijna vergeten dat de jaarcatalogus ook nog steeds actueel is en daar staan ook nog steeds hele leuke stempelsets in. Met de Spiral Dye stempelset kun je hele kleurige kaarten maken zoals ik al eerder liet zien, maar ook met maar 1 inktkleur maak je vlug leuke kaartjes. Dit keer heb ik Granny Apple Green gebruikt. Ik heb een vierkant stuk Basic White kaartkarton van 9×9 cm gesneden en daarop heb ik eerst gestempeld. Daarna heb ik de kaart 180 graden gedraaid, de stempel nog een keer van inkt voorzien en eerst op een velletje afvalpapier afgestempeld voordat ik nog een keer op de kaart stempelde. Hierdoor krijg je een beetje kleurverschil in je afbeelding.

Ik sneed een stuk van 9.5×9.5 cm Granny Apple Green kaartkarton als mat en het geheel plakte ik op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

De tekst komt uit de Biggest Wish stempelset. HAPPY stempelde ik weer met Granny Apple Green en de birthday met Stazon zwarte inkt. De matzwarte puntjes maken de kaart af.

Je kunt deze kaart natuurlijk in allerlei kleuren maken maar ik koos deze keer dus voor dit groen waardoor het meer een mannenkaart geworden is. In welke kleur zou jij deze kaart maken?