Met deze kaart doe ik mee met de Freshly Made Sketches Challenge #517. Ik gebruikte de Watercolor Shapes en Love of Leaves stempelsets.

De Freshly Made Sketch Challenge van deze week staat hier links. Ik besloot de kaart te kantelen zodat ik mijn bladeren beter kon plaatsen.

De kaartbasis is weer van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat van Merry Merlot kaartkaron.

Het Basic White paneel daarop heb ik eerst bewerkt met een van de stansen uit de Stitched Leaves Dies. Vervolgens stempelde ik op een ander stuk Basic White de verschillende bladeren uit de Love of Leaves stempelset. Ik gebruikte hiervoor Mossy Meadow, Rich Razzleberry, Merry Merlot, Garden Green en Old Olive inkt. Ik stanste de bladeren uit met de Stitched Leaves Dies.

Toen ik vervolgens de bladeren op mijn paneel had uitgelegd vond ik het nog wat kaal. Dus ik besloot om de globale vormen van de bladeren eerst met de Watercolor Shapes te stempelen. Door eerst af te stempelen zijn de rechthoeken iets subtieler van kleur.

Voordat ik de bladeren met Glue Dots op het paneel bevestigde heb ik ook nog even de tekst gestempeld met Merry Merlot inkt. De tekst komt uit de Days to Remember stempelset. Ik plakte het paneel op de kaartbasis en daarna de bladeren.

Ik ben heel tevreden over mijn bijdrage. Wat vinden jullie van deze kaart?