Het Sunshine & Rainbows DSP vind ik zo leuk! Ik maakte er deze Fun Fold mee.

Ik heb deze kaart geCASEd van Tami White, een Stampin’ Up! demonstratrice uit de VS. CASE betekent Copy And Share Everything.

De kaartbasis is een stuk Misty Moonlight kaartkarton waar ik in eerste instantie een vel A4 in de lengte doormidden sneed op 10.5 cm. Ik rilde de kaart doormidden op 14.8 cm en daarna sneed ik aan de voorkant nog een keer de helft eraf (7.4 x 10.5 cm).

Op de helft die overbleef op de kaart plakte ik een stukje gestreept DSP. Het stuk wat ik eraf gesneden had kreeg de regenboogjes. Met wat dimensionals plakte ik het losse stuk weer op de voorkant van de kaart (let op : maar op de helft van je stuk kaart dimensionals plakken!). Aan de binnenkant van de kaart plakte ik een stuk Basic White kaartkarton zodat je er ook makkelijk op kunt schrijven.

Tot slot pakte ik een restje Flirty Flamingo en Misty Moonlight kaartkarton. Ik ponste er met de Tailored Tag Punch twee tags uit die ik daarna in de lengte doormidden sneed.

Uit Basic White kaartkarton ponste ik nog een tag en daar stempelde ik met Misty Moonlight inkt een tekst uit de Flowers and Friendship stempelset op. Om het witte een beetje te doorbreken spetterde ik met de Flirty Flamingo Stampin’Write marker over de tag.

Vervolgens plakte ik de Flirty Flamingo en Misty Moonlight delen aan de achterkant van de Basic White tag zodat je aan de boven en onderkant net nog een randje kleur ziet. Deze ging uiteindelijk met dimensionals op de voorkant van de kaart.

Wil jij ook zo’n kaart krijgen? Dan heb je nog een paar dagen de tijd om een bestelling te plaatsen. Dit kan heel eenvoudig in mijn webshop (vergeet de hostess code niet) maar je kunt me ook een berichtje sturen.